Projektiranje

Mobalpa in vaš projekt

Sedaj ste se na naši internetni strani verjetno že dodobra seznanili z različnimi modeli kuhinj in kopalnic, zato bi vas sedaj radi še podrobneje seznanili z vsemi storitvami, ki vam jih naš salon lahko ponudi.

Naša naloga je, da pozorno prisluhnemo vašim željam in potrebam, poizkušamo ugotoviti vaš stil življenja in nato s projektom, ki bo upošteval vsa vaša pričakovanja in tudi vaš budget, udejanjiti vaše sanje.

Od izbire gospodinjskih aparatov do dekoracije, od razporeditve do montaže, koordinacija vseh izvajalcev - na voljo smo vam, da skupaj pridemo do rešitev, ki jih pričakujete.

Zanesete se lahko na našo profesionalnost, znanje in izkušnje!

Svetovanje

Vse, kar lahko naš Mobalpa svetovalec naredi za vas... 
 

Mobalpa je specializirana na področju kuhinj in kopalnic in je vodilni oblikovalec in proizvajalec pohištva po meri v Evropi. V Mobalpa salonu vam lahko ponudimo ne samo prodajo ampak še veliko več :

Projektiranje razporeditve elementov do najmanjšega detajla.Pomoč pri določanju vodov in priključkov.Nadzor montaže vašega pohištva.Svetovanje glede dekoracije.


Domačnost salona

Naš salon je postavljen z idejo domačnosti. Vsaka izmed razstavljenih kuhinj je postavljena in popolnoma opremljena ter zdekorirana, zato si jo v mislih z lahkoto preslikate v vaš dom.


Predstavitev kuhinj...

Naše prijazno osebje vam bo z veseljem razkazalo naš salon in vam demonstriralo vse posebnosti, prednosti in zanimivosti kuhinj Mobalpa.

Projektiranje

Iz sanj v realnost...
zaupajte Mobalpa svetovalcu!

Vaš Mobalpa svetovalec ni zgolj samo prodajalec kuhinj ali kopalnic, je profesionalni notranji oblikovalec. Seveda ve vse kar je potrebno vedeti o materialih opremi in tehničnih omejitvah prav tako pa ima vsa potrebna znanja o načrtovanju in ergonomiki. Skratka ima vsa potrebna znanja, da vam pomaga da se pravilno odločite.


Ali je projektiranje zastonj?

Kdo se mi bo posvetil?

Ob prihodu v naš salon vas bo pozdravil eden izmed naših svetovalcev, ki bo nato skozi ves projekt vaš osebni kontakt. Z veseljem vam bo pomagal odkriti različne modele kuhinj in kopalnic. Vsi Mobalpini svetovalci se najprej udeležijo osnovnega in nato zelo zahtevnega treninga in izobraževanja v izobraČževalnem središču podjetja Mobalpa (Thônes – Haute-Savoie).


Ali je možen obisk na domu?

V vsakem primeru prakticiramo obisk na domu, kjer naredimo izmere prostora, označimo električne, vodne in plinske priključke itd.


Moj prostor je zelo majhen. Ali imate kakšno rešitev zame?

Bolj kompleksen ko bo problem, bolje se bo lahko vaš Mobalpa svetovalec izkazal! Zahvaljujoč rešitvam "po meri", lahko majhne ali ukrivljene prostore, npr. ozka kuhinja, naredimo prav tako funkcionalne kot katarekoli druge in še vedno upoštevamo zakone ergonomike. Mobalpa je naredila že kar nekaj "mikro kuhinj" na površini manjši od štirih kvadratnih metrov! Zapletene naloge vzpodbujajo domišljijo in iznajdljivost...


Ali lahko prevzamete izvedbo celotnega projekta?

Ȍe tako želite, lahko prevzamemo izvedbo vseh del, ki se tičejo vašega projekta, vključno z vodovodno napeljavo, keramičarskimi deli in elekrično napeljavo.


Ali mi lahko kdo svetuje glede najboljše možne razporeditve elementov?

To je ena izmed osnovnih vlog Mobalpinega svetovalca, saj se redno udeležuje tečajev designa in dekoriranja in je tako najbolj primeren za svetovanje pri opremljanju vašega interierja. Zna analizirati potencial vsakega prostora in ga nato zgraditi tako, da vam karseda najbolje služi. Seveda vam bo najprej zastavil kopico vprašanj: Kakšne so vaše želje? Vaše ideje? Kakšno opremo imate še posebej radi? Kaj od obstoječega bi radi obdržali? Z rezultati tega razgovora bo nato v 3D računalniške programi izrisal enega ali več predlogov izgleda vaše kuhinje ali kopalnice. Kot ste lahko videli na naši internetni strani, Mobalpa za vsak model nudi ogromno izbiro barv, prav tako pa tudi pestro izbiro dodatkov in elementov, s čimer lahko pripomoremo k personalizaciji vsakega projekta.

Vaš projekt zaživi

Dostava, montaža, Mobalpa poskrbi za vse! 

 
Kako bo potekala montaža?

Montažer je že vnaprej seznanjen s posebnostmi in detajli vašega projekta. Najprej razpakira glavne elemente (talne in stenske omarice), ki so bili sestavljeni že v tovarni, jih razporedi po projektu in se nato loti detajlov.


Kdo bo demontiral moje stare elemente?

Ȍe želite, lahko za to poskrbi montažer. Mobalpin svetovalec vam bo lahko predstavil okvirne stroške takšnega posega.


Kaj pa dostava?

Vaša nova kuhinja ali kopalnica se dostavi na vaš naslov na dan dogovorjene montaže, tako da vam skladiščenje ne bo povzročalo prostorske stiske.


Kje lahko najdem nasvete za nego in vzdrževanje elementov?

Vaši novi kuhinji ali kopalnici so priloČžena navodila za uporabo, nego in vzdrževanje ter garancijski list. Montažer bo pred svojim odhodom z veseljem odgovoril na vaša vprašanja. Vašo novo kuhinjo ali kopalnico bo zapustil čisto in urejeno in na vašo željo tudi odpeljal embalažo.

Ȍe boste kljub temu imeli še kakšno vprašanje, nas lahko kadarkoli kontaktirate!