Kakovost in garancija

Domov / Kakovost in garancija

Kakovost in garancija

Dvojna certifikacija

Mobalpa ima dvojno certificirano kakovost in varstvo okolja. Kakovosti je sestavni del korporacijske kulture in se odraža v dolgoletni organiziranosti. Tako, se je Mobalpa pridružila zelo ozkemu krogu družb z dvojno certifikacijo - ISO 9001 (verzija 2000) za vodenje kakovosti in ISO 14001 za upravljanje okolja.

Pogodba

"Storitvena pogodba" je jamstvo za zadovoljstvo.
Mobalpi je zadovoljstvo kupca eden izmed ključnih ciljev politike kakovosti. Leta 1998 je blagovna znamka prva, inovativno začela z izvedbo ankete o zadovoljstvu ob zaključku vsakega objekta.
Posebna kvaliteta znamke Mobalpa je tudi 5-letna garancijo za vse pohištvo, 25 let za vodila in tečaje ter 2 leti za aparate.

Številne nagrade

Številne nagrade pričajo o Mobalpini zavezanosti kvaliteti.
Leta 1992 je znamka pridobila certificiranje svojih izdelkov na NF, vendar tudi za koncesionarje izvaja program "Klub kakovosti" za spodbujanje kakovostnih storitev.Istega leta so sledile še številne nagrade ko npr. Quality Award AQTA (Združenje za kakovost pohištva), Albert Thomas nagrado, ki jo je podeljevala CRAM (Caisse Régionale d'Assurance maladie) za varnost zaposlenih (1993), Nagrada za zadovoljstvo kupcev, ki jo podeljuje-Enjeux Les Echos (1996), Quality Award Haute-Savoie (1999).

Inovativnost

Mobalpa je inovativno podjetje, ki investira v raziskave in razvoj, zato so njeni proizvodi pogosto nagrajeni. Še posebej lahko omenimo nagrado "Observer Design 05" za ekskluziven in patentiran predal. Leta 2006 je bila z zvezdico v "Observer Design 06" odlikovana in nagrajena konceptna kuhinja Magellan in način izdelava ličnic pri tej kuhinji.