Ergonomija in udobnost

Domov / Ergonomija in udobnost

Osnovni pristop

Dandanes je kuhinja postala osrednji prostor, ki ga hkrati uporabljajo vsi člani dužine. V njej se izvajajo različni delovni procesi, od shranjevanja, mokre in suhe priprave hrane do samega kuhanja. Da nam bi bili ti procesi čim bolj udobni in prijetni so Mobalpine kuhinje zasnovane tako, da optimizirajo vsako potrebo. Sem spada tudi ergonomija Mobalpinih kuhinj, ki poenostavi prehajanje iz enega v drugo delovno, vendar med seboj povezano, področje (če prostor dopušča, definiramo 4 delovna področja). Vse to lahko zlahka uresničimo, zahvaljujoč obsežni izbiri Mopalpinih kuhinjskih elementov, pri katerih lahkom izbiramo med različnimi višinami in globinami.

Vsak ima svojo višino...

Vašo bodočo Mobalpa kuhinjo je mogoče prilagoditi vaši višini. Na voljo vam je 12 različnih višin, tako da boste lahko imeli na primer hkrati različni višini za korito in kuhalno ploščo. Možne so lahko tudi prilagoditve gopodinjskih aparatov: pečice, pomivalni stroji in celo hladilniki so lahko maksimalno povišani za boljšo dosegljivost. Navsezadnje, bo vaš Mobalpa svetovalec pri načrtovanju izbral primerne elemente glede na dobro določena pravila ergonomije.

Sistemi odpiranja

Popolnoma izvlečni sistem odpiranja omogoča enostavno in lažjo dostopnost do shranjene vsebine, tako da se vam ni potrebno pretirano sklanjati, da bi jih dosegli. Omare in predali so serijsko tako opremljeni, da lahko vanje shranjujete različne stvari ali shrambo. Zgornji elementi ponujajo 3 sisteme odpiranja, ki jih med pripravo hrane lahko pustite tudi odprte, ne da bi vas pri tem ovirali. Pri tradicionalnem odpiranju pa lahko izbirate med panti, ki omogočajo odpiranje na 1100, 1650 ali kot drsna vrata.