3D izris kuhinje po meri

Domov / 3D izris kuhinje po meri

Izris kuhinje – 3D izris za klasične in moderne kuhinje po meri

Oprema kuhinje že dolgo ni omejena s standardnimi merami pohištva in vašega prostora. Če je bila montaža kuhinje nekoč zaradi zidarskih nepravilnosti prostora nočna mora, bosta izris kuhinje in nakup unikatne lesene kuhinje po meri oziroma moderne kuhinje po meri te težave popolnoma odpravila. 

3D izris kuhinje - program za izpolnitev vseh vaših zahtev

So vam všeč velike moderne kuhinje, a imate malo prostora? Se bojite, da bodo vgradni in ostali gospodinjski aparati ter vsa oprema kuhinje popolnoma prenatrpali vašo kuhinjo? Vsi pomisleki so odveč, če se odločite za 3D izris kuhinje. Zaupajte našim svetovalcem in vaša nova oprema kuhinje vas bo še dolgo razveseljevala. Naš svetovalec vas obišče na domu, kjer vam bo s posebnim programom tudi vizualno predstavil vašo novo kuhinjo.

 


                    3D izris kuhinje

 

Z brezplačnim svetovanjem do kuhinje po meri

Zaupajte nam, da za vas opravimo vse potrebno. Svetujemo vam pri izbiri kvalitetne, a ugodne kuhinje. Za vas bomo opravili izris kuhinje. Montaža kuhinje bo opravljena strokovno in hitro. Pogosto pri izbiri lesene kuhinje ali moderne kuhinje ne pomislimo na stroške, ki spremljajo izris kuhinje, kar lahko nakup sicer ugodne kuhinje spremeni v velik strošek. Bojazen je vsekakor odveč, saj sta svetovanje in izris kuhinje za kupce kuhinj in kopalnic Mobalpa popolnoma zastonj! 

Lesene kuhinje po meri in druge moderne kuhinje po meri

Lesene kuhinje in ostale kuhinje po meri bodo v vaš dom vnesle toplino, vaš dom pa bo imel unikaten izgled. Odločite se za moderne lesene kuhinje po meri ali druge moderne kuhinje po meri, ki vas bodo navdušile s funkcionalnostjo in domiselnimi rešitvami, ki jih bodo za vas pripravili naši svetovalci za kuhinje po meri.